My Shelfari Bookshelf

Shelfari: Book reviews on your book blog

joi, 15 aprilie 2010

Maria Marcus

Creează-ți o insignă

marți, 13 aprilie 2010

Bikewalk 2010....Protestam pentru ca nu avem trasee practicabile pentru bicilectele noastre...

BikeWalk

Ne vedem sâmbătă, 17 aprilie, la ora 16:30 lângă gura de pasaj de pe Kiseleff de pe partea cu Herăstrău. Traseul: Gura de pasaj de la Piaţa pesei libere » Arcul de triumf » Piaţa Victoriei » Piaţa Aviatorilor » Chales de Gaulle » ocolit Herăstrău prin dreapta » Cinematograful de vară din Herăstrău.

Important: Tot traseul este pe pistele de biciclete (probabil cu o maşină de poliţie în faţă şi una în spate).

Afterparty: Nu ne oprim degeaba la cinematograful de vară din Herăstrău. Acolo am pregătit un “Bikewalk afterparty” unde se vor întâmpla mai multe lucruşoare frumoase: o sesiune de SoupNights, nişte jocuri cu cei de la Life After Work, un workshop cu cei de la Ciclop … şi din partea casei nişte apă, nişte fructe etc.

Vii?

PS: Da, ştiu… unii veţi spune că nu înţelegeţi de ce pe piste, de ce pe trotuar, de ce cu autorizaţie. Hai să demonstrăm primăriei că pistele sunt impracticabile, să demonstrăm că ce fac ei este o bătaie de joc. Data viitoare când vom cere o aprobare ne vor da un bulevard, nu un trotuar. Este foarte important să fim cât mai mulţi şi să dovedim impracticabilitatea pistelor statului. Sper să veniţi într-un număr cât mai mare.

Am uitat să menţionez: Prietenii de la Cicloteque ne aşteaptă la facultatea de drept să le luăm bicicletele la Bikewalk. Deci cine nu are bicicletă poate închiria de acolo. Primele 50 de biciclete sunt gratuite.

Pentru cei ce n-au biciclete, avem din partea Cicloteque 50 de biciclete de închiriat gratuit.
April 9th, 2010
Sunt încă destui oameni care nu şi-au cumpărat bicicletă (dar sunt sigur că-şi cumpără în această vară)… aşa că pe ei îi va ajuta Cicloteque-ul cu 50 de biciclete de închiriat gratuit.

Cum se procedează: Aceste biciclete se vor da doar între orele 14:00 şi 16:00 oamenilor ce spun că se duc la Bikewalk.

Condiţiile închirierii unei biciclete gratuite Cicloteque… adică un fel de “Trebuie să…”:

ai peste 18 ani
buletinul la tine
să spui că mergi la Bikewalk
să ajungi acolo între orele 14:00 şi 16:00
să aduci bicicleta înapoi la centru până la 22:00